AVGN és NC rajongói oldal

Angry Video Game Nerd (és Nostalgai Critic) rajongói oldal. Az oldalon a magyarul feliratozott videóik találhatók meg és még más szórakoztató videók. Elérhetőség: dolfinthereal@gmail.com

Friss topikok

  • rammsteinfan: RIP. jó volt! (2018.12.07. 05:23) AVGN 139 - Mega Man - Magyar felirattal
  • playground: Most indul az új AVGN sorozat "Bad Game Covers" néven :) Van rá esély! Amúgy köszönet az összes mu... (2015.12.03. 00:19) Hong Kong 97
  • VolvoFH12: @Sirius44: Minőségi munkához? Minőségi? Tényleg? Sok helyen a fogalmazás trágyább, mint maga az i... (2015.10.11. 20:33) AVGN - The movie - Felirat
  • rockett: Szia Dolfin! Írtam e-mailt az itt megadott címedre, illetve az avgnhunsub fb oldalnak is kb ugyan... (2015.08.24. 21:09) AVGN - BIg Rigs felirat

Társoldalak

Jelentés

2010.09.16. 21:26 Dolfin

Üdv tisztelt olvasók

 

Jelentem, haladok a Simpsons fordítással, de nem úgy ahogy kellene, ez jó is meg rossz is. Felvettek egy munkahelyre, és most az ezzel kapcsolatos dolgokat intézem. (albérlet keresés, papírmunka...)

Remélhetőleg hamarosan meglesz.

Hamarosan új linkek jelennek meg az Eddig feliratozott videók alatt. Le lehet majd tölteni a feliratokat, külön helyen lesznek a NC videók és az egyéb nem szorosan AVGN videók is.
Audioman jelentkezett, hogy feliratozza a Gametrailers bemutatóit, és kérdezte hogy felkerülhet e ide a feliratozott videók. Én igent mondtam, de természetesen külön részlege lesz annak is.
 

Miközben szortíroztam a feliratokat rájöttem hogy 3-4 feliratfile eltűnt a gépemről és a tartaléktáron sincs rajta. Nem tudom hogy történhetett, mert ennek elkerülésére 3 helyen is tárolom a feliratfile-okat.

Sati feliratai természetesen nincsenek meg, így egy hozzáértő vállalkozó szellemű embert keresnék, aki megcsinálná, hogy letölti Sati videóit és a feliratokat kiszedi belőle. Erre egy nagyon jó karakterfelismerő program a SubRip van kitalálva. A dolog nem sürgős, mert kész lesz amikor kész lesz. Lehet többen is összedolgozni. Ha végzek a feliratok rendezésével. akkor megmondom melyikek hiányoznak és azokból a videókból is ki lehetne szedni.

Köszi.
Dolfin

Update: Az Eddigi videók oldalon már letölthetők a feliratok is külön. Ezek a feliratok a gametrailers oldalról letölthető videókhoz vannak időzítve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avgnhunsub.blog.hu/api/trackback/id/tr222301647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása